25ΟΣ LOGICOM CYPRUS MARATHON

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ιστορικότερο Μαραθώνιο της Κύπρου, που για άλλη μια χρονιά θα είναι αφιερωμένος στον κορυφαίο Κύπριο Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, έχει ήδη αρχίσει. Ο 25ος Logicom Cyprus Marathon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Πάφο και η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τους 3.000 δρομείς, σε όλους τους αγώνες.

Στη διάσκεψη Τύπου που διεξήχθη την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής που περιλαμβάνει 4 αποστάσεις: Μαραθώνιος, Ημι-Μαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ. και Οικογενειακός Αγώνας 5 χλμ., ενώ εκτενής αναφορά έγινε και σε όλες τις δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις της εκδήλωσης που είναι ο Παιδικός Αγώνας δρόμου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου, και ο οποίος θα έχει  φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, καθώς επίσης και η πρωτοβουλία “You Run, We Plant” στα πλαίσια της οποίας για κάθε δρομέα που θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του Μαραθωνίου, θα φυτευτεί ένα δέντρο σε ένα από τα χωριά που βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα .

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, η εκπρόσωπος του Υφυπουργείου Τουρισμού, κ. Γιάννα Πίτσιακκου, εξέφρασε την ικανοποίηση του Υφυπουργείου, σημειώνοντας ότι η προσήλωση των διοργανωτών στη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών για τους δρομείς, αλλά και ο σεβασμός που επιδεικνύεται μέσα από τις δράσεις της διοργάνωσης για το περιβάλλον, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην επιτυχία του Logicom Cyprus Marathon.

Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής της Logicom, κ. Ανθούλης Παπαχριστοφόρου, συνεχάρη τους οργανωτές για τα αποτελέσματα της φετινής διοργάνωσης μέχρι σήμερα, τονίζοντας ότι η Logicom στηρίζει την προσπάθεια αυτή γιατί πιστεύει στις αρχές και στις αξίες της διοργάνωσης, και είναι βέβαιη ότι οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να αναδείξουν την Κύπρο στο εξωτερικό.

Εκ μέρους της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ο κ. Λούκας Νικηφόρου, εξέφρασε την πεποίθησή ότι η πόλη της Πάφου έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών, επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή του Μαραθωνίου στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Κλείνοντας, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για τη στήριξή τους.

Μέγας χορηγός του Μαραθωνίου για 9η συνεχόμενη χρονιά είναι η εταιρεία Logicom..

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.CyprusMarathon.com